<

Vastgoedonderhoud

Duurzame conservering van stalen gevelbekleding en dakbeplating. Mansveld is als coatingbedrijf op het gebied van onderhoud aan gebouwen uw specialist. Meer dan honderd jaar ervaring en de techniek van nu, staan garant voor service en kwaliteit. Dat betekent heldere afspraken, korte lijnen en snel schakelen. Uw winst? Een aanzienlijke kostenbesparing en uw gebouw ziet er weer als nieuw uit. Ook op het gebied van alle voorkomende schilderwerken en renovatie-en restylingwerkzaamheden is Mansveld uw betrouwbare partner.

Mansveld in 30 seconden

Duurzaamheid

Mansveld is VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat de zorg voor veiligheid, gezondheid en milieu een belangrijke rol spelen in onze bedrijfsvoering. Onze materialen en middelen voldoen aan de meest moderne verfrichtlijnen. Bij de voorbereiding en uitvoering van het werk nemen we alle mogelijke veiligheidsvoorschriften in acht. Deze duurzame manier van werken ziet u natuurlijk ook terug in het resultaat. Uw bedrijfspand heeft weer een nieuwe en langdurige bescherming.

Renovatie vs Nieuwbouw

De stalen gevelbeplating van uw bedrijfspand veroudert. Hierdoor verliest het zijn oorspronkelijke kleur en is het niet langer het visitekaartje van uw onderneming. Op een gegeven moment moet u kiezen: vernieuwen of de gevelbekleding duurzaam renoveren. Vervangen is mogelijk, maar door de omvang vaak zeer kostbaar. Bovendien gaat het vaak ten koste van uw productie. Renoveren is dé kosten- en tijdbesparende oplossing. Door het aanbrengen van onze speciale coatings blijven gevel en dak van industrieel vastgoed behouden en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd.

Restyling en Upgrading

Kan uw bestaande bedrijfspand wel een opfrisbeurt gebruiken? Of wilt u graag de companykleuren op de gevels zien? Dat is onze specialiteit. We restylen uw gevel met een speciale op de ondergrond afgestemde coating. We maken de gevel schoon, voeren eventueel reparaties uit en brengen de coating aan. Bij upgrading gaan wij verder. Naast het coaten door middel van spuitapplicatie kunnen we beplating en beglazing vervangen en eventueel screens plaatsen. De belangrijkste winst? Een fris uiterlijk en u heeft er jarenlang geen omkijken meer naar.