<
Meer met
  • Renovatie en Restylen

Renovatie en restylen

De vraag van opdrachtgevers om hen te ontzorgen neemt toe. Zij besteden steeds vaker de totale renovatie- en restyling van hun bedrijfspand uit aan Mansveld.

Meer met renovatie en restylen

Buitenzijde bedrijfspand

De vraag van opdrachtgevers om hen te ontzorgen neemt toe. Zij besteden steeds vaker de totale renovatie- en restyling van hun bedrijfspand uit aan Mansveld. Van het coaten- en schilderen en montage van beplating tot en met het vervangen van raam- en deurkozijnen, deuren, het aanbrengen van screens en verlichting aan de buitenzijde.

Binnenzijde bedrijfspand

Aan de binnenzijde verzorgen wij interieur-gerelateerde werkzaamheden naast het schilderwerk zoals het vervangen van plafondplaten en wanden, timmer- en stofferingswerkzaamheden. Ook het plaatsen van keukens en sanitair behoort tot de mogelijkheid. Waarmee alle werkzaamheden kunnen worden ondergebracht bij Mansveld.

Montage gevel- en dakbeplating

Mansveld biedt een passende oplossing als gevel- en dakbeplating onherstelbaar beschadigd is en moet worden vervangen. Voor het beplaten van gevels en daken worden door onze deskundige monteurs verschillende toepassingen gebruikt: van een eenvoudige damwandbeplating tot en met het toepassen van sandwichpanelen: een veelgebruikte combinatie van isolatie en vormgeving.

Projecten in beeld

Al meer dan 100 jaar voeren de vakmensen van Mansveld schilderwerkzaamheden uit aan woningen, kantoren, winkels, scholen, openbare gebouwen en zorginstellingen. Tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers.