<
Meer met
  • Schilderwerk

Schilderwerk

Wij zijn dagelijks bezig met het onderhoud van gebouwen en opknappen van zeer uiteenlopende objecten. Het gaat bijvoorbeeld om schilderwerkzaamheden aan woningen, kantoren, winkels, scholen, appartementen, openbare gebouwen en zorginstellingen.

Meer met schilderwerk

Wij zijn dagelijks bezig met het onderhoud van gebouwen en opknappen van zeer uiteenlopende objecten. Het gaat bijvoorbeeld om schilderwerkzaamheden aan woningen, kantoren, winkels, scholen, appartementen, openbare gebouwen en zorginstellingen. Constructieschilderwerkzaamheden aan brugleuningen, hekwerken en kunstwerken zitten ook in ons pakket. Net als het nieuw conserveren van gecorrodeerde aluminium kozijnen en gevelconstructies. Opdrachtgevers zijn onder meer verenigingen van eigenaren, beleggers, investeerders, beheerders, vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. In ons werk gebruiken we de meest moderne producten en methodes, die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal en duurzaam resultaat. Bij Mansveld Totaal Vastgoedonderhoud werken verschillende disciplines nauw samen. Daarom kunnen we u voor alle soorten opdrachten perfect bedienen. Van schilderwerk en als spuitbedrijf tot en met bouwkundige renovaties. Soepel samenwerkend en met één doel voor ogen: het duurzaam onderhouden van uw kostbare bezit. Kwaliteit hoog in ons vaandel. Door een heldere offerte weet u vooraf precies waar u aan toe bent en afspraak is afspraak. U kunt op ons rekenen.

Projecten in beeld

Al meer dan 100 jaar voeren de vakmensen van Mansveld schilderwerkzaamheden uit aan woningen, kantoren, winkels, scholen, openbare gebouwen en zorginstellingen. Tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers.