<
Meer met
  • Spuiten en montage van dak- en gevelbeplating

Spuiten en montage gevel- en dakbeplating

Voor het behoud van uw pand is het op tijd preventief conserveren van de gevelbekleding en dakbeplating nodig. Wij adviseren om eens in de tien tot vijftien jaar een nieuwe laag coating aan te brengen. Mansveld is als coatingbedrijf graag uw specialist.

Meer met spuiten en montage van gevel- en dakbeplating

Voor het behoud van uw pand is het op tijd preventief conserveren van de gevel- en dakbeplating nodig. Wij adviseren om dit eens in de tien tot vijftien jaar te doen. Het spuiten van gevel- en dakbeplating is relatief goedkoop. U heeft immers geen nieuwe beplating nodig. Bovendien is spuiten voordeliger dan schilderen. Voor de daken gebruiken we een exclusief voor ons ontwikkelde bitumencoating. Deze is gepigmenteerd met een speciaal behandeld aluminium. Roestige dakbeplating vormt geen enkel probleem. De coating sluit roestvorming volledig af van zuurstof en vocht.

Spuitwerk van stalen gevelbeplating vraagt iets meer voorbereiding. Voordat we de speciale coating aanbrengen, maken we de ondergrond schoon en indien nodig voeren we reparaties uit. De spuitmethode van Mansveld levert een duurzaam resultaat op. We zorgen voor waardebehoud van uw bedrijfshal, distributiecentrum of scheepswerf. De omgeving ondervindt geen overlast en het resultaat is een nieuwe uitstraling van uw industrieel vastgoed.

Onze deskundige monteurs bieden aanvullend een passende oplossing als gevel- en dakbeplating onherstelbaar beschadigd is en vervangen moet worden.

Gevelbeplating spuiten en betonnen muren sauzen-ABC Westland

Projecten in beeld

Ruim acht miljoen m2 gevel- en dakbeplating. Dit aantal vierkante meters werd de afgelopen decennia door Mansveld in kleur gespoten of vervangen. Dat zijn ongeveer 1142 voetbalvelden! Tot volle tevredenheid van veel bedrijven, organisaties en instellingen.